Flugfisket 2014

Flugfisket 2014

Dramatik

Publicerad 2015-06-30 22:37:00 i Allmänt

Karl-Oskar drog på en stor lax i Lissjåkjeften och jag tog några filmer under fighten. Men så hände det som händer ibland - flugan släppte!!!
KO förkrossad men fick till slut hålla med om att det är roligare att ha haft på en än att inte haft det....!
Han kör nattskiftet nu och jag ska gå och lägga mig. Han hade två påslag på Storjord förra nattskiftet när jag låg och sov. Vi tänkte stanna här men jag har sammanträden på torsdag som jag inte kan skippa så vi måste åka hem imorgon. Kanske hit nästa vecka igen....?
I vilket fall bestämde vi att vi åker hit 2-3 veckor nästa sommar så vi slipper stressa. Då kanske jag är halvpanscho med mycket fisketid till förfogande.....
Tre dar i Beiarn är alldeles för kort tid, tre veckor vore nog en lagom tur.
Halvdagskort på Storjord imorgon därefter hemfärd.
Försökte publicera en bild på en slagen laxfiskare men det kom upp något helt annat. Jag är inte helt komfortabel med tekniken....

Beiarn juni 2015

Publicerad 2015-06-30 06:19:21 i Allmänt

Då var man i Beiarn igen - trevligt. Bor på Neshytta i Banjoland.
Fin färg på vattnet för laxfiske, nästan helt klart.Vi fiskade från 1500 igår på Storjordvaldet men inte ett liv. Trevligt att fiska tvåhands igen dock. Vi ska fiska Trones idag.
Tidigare laxfiske i Byske gick inte alls, alla får tydligen lax i Byske utom KO och jag. Det vilar en förbannelse över mitt Byskefiske. Någon gång ska den dock brytas.
Harrfisket i strömmarna kom igång sent men sen exploderade det - den största hittills är på 54 cm dvs 1,5 kg. Kul på klass 4 spö!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela