Flugfisket 2014

Flugfisket 2014

Beiarn 2017

Publicerad 2017-06-30 23:09:00 i Allmänt

Jaha, då var man i Beiarn igen. Banjohyttan på Nes. Årets andra laxfiske efter framgångarna i Byske i början på juni. Har efter en hel del strul fiskat en timme utan liv. Har kört efter älven ett par vändor av olika orsaker tidigare under kvällen och såg två fiskare som hade lax på! Det är inte särskilt mycket fiskare här konstigt nog. Det är mycket lax i älven och det tas en hel del. Imorgon kommer Sanden och det ska bli trevligt med sällskap. Det kommer att bli en intressant vecka! Övriga bröderna bärs har varit i Gimån med mycket bra fiske och är nu i Grövelsjön. Får förhoppningsvis rapport imorgon om hur fisket i Storån gick. Finpoolen nedströms stugan var upptagen av ett par trevliga uppsalabor som inte fått något. Jag lät dem ha poolen ifred.
Lev väl vänner!

En blank dag

Publicerad 2017-06-08 06:28:00 i Allmänt

Igår fiskade vi seriöst utan att någon av oss fick ett enda påslag. Christer anslöt vid lunch och han guidade oss till ställen vi aldrig hittat utan honom. Fortfarande väldigt mycket folk.
Att få plats att fiska mellan broarna är utsiktslöst. Heikkis hörna (ovanför Eskils nacke där jag fick laxen) brukar ju dock vara ledig.Nu frukost och därefter några timmars fiske och sedan hemfärd.
Till helgen harrfiske galore i Aplogsströmmarna men det återkommer jag till.
Lev väl!

Byske

Publicerad 2017-06-07 07:51:00 i Allmänt

Fiskar med Karl-Oskar och Sanden. Fick en lax på 75 cm och en fin öring igår på nationaldagen. Väldigt mycket folk här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela