Flugfisket 2014

Flugfisket 2014

Avslutning i dur

Publicerad 2016-10-28 20:31:00 i Allmänt

På årets sista flugfiskedag fick jag till slut en fin öring på 2,9 kg, 68 cm. Den hoppade som en galning. Det var kul! Sedan tappade jag en stor och hade ett ordentligt hugg utöver det. Älvkarleby har revanscherat sig en smula i mina ögon.
Jag är mycket nöjd med min fiskesäsong och ser fram emot nästa.
Älvkarleby i april,Byske början av juni, Beiarn en vecka i början av juli. Pjeskeströmmarna v 32, Beiarn sista veckan i augusti, Beiarn 6-15 september Älvkarleby i oktober och mycket mycket mer!
Lev väl vänner!

Trögfiskat

Publicerad 2016-10-26 19:09:00 i Allmänt

Jag har inte känt ett liv på hela dagen! Åke hade två hugg på förmiddagen. Han drog efter lunch för han skulle skjutsa en liten dotter på basketträningen i kväll....
Tja... Imorgon åker jag till Falun för att umgås med mina barnbarn (och deras föräldrar). Jättekul! Ska fundera på vad jag ska laga för mat där.
Men jag har i alla fall återigen konstaterat att det är vid mycket få tillfällen som jag är lyckligare än när jag står utvadad i en älv med anadrom fisk och ett tvåhands flugspö i näven.
Nästa vecka ska jag boka en massa lax- och havsöringsfiskeveckor i Norge. Andra veckan i juli, fjärde veckan i augusti samt de nio dagarna i september fram till 14 sept när fisket stänger. Dessutom borde jag ju åka någon fler vecka - ska klura lite på det. Sen har vi ju Byskefisket och allt annat fiske!!!
Jag vet faktiskt inte om jag har tid att jobba halvtid.........
Lev väl era vällustingar!!!

Älvkarleby

Publicerad 2016-10-25 21:47:53 i Allmänt

Jaha, då var man på krondiket igen. Träffade Åke strax efter 1200 och vi checkade in i bästa poolsidestugan. Beuf Bourginon till lunch (förutom de sedvanliga attributen i form av bl a indiska ädelstenar) och därefter fyra timmars intensivt fiske. Jag hade en fin på som säkert var +2 kg. Jag tappade den dock efter ett tag.
I övrigt inget.
Mycket få fiskare, man kan fiska var man vill utan att köa.
Efter avslutat fiske har vi ätit laxmacka, bastat och ätit en fin köttbit med bea.
Så nu är det nästan läggdags.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela