Flugfisket 2014

Flugfisket 2014

Liv

Publicerad 2016-06-06 21:25:00 i Allmänt

Fiskade tidiga morgonen 2 tim mellan broarna med Christer. Fisk i farten men de hugger inte. Fångstrapporteringen visar att det tas nästan ingen lax i älven, runt 5 st igår på mellan 100 och 200 fiskare och 60 km älv.
Efter frukost ensam på Eskils nacke. Inte många men några som visade sig. Inga hugg dock.
Gick förbi Ängarna och där var det en flugfiskare som fick linan avsliten då den lax han drog på valde att gå nerför forsen.
Efter sen lunch fiske mellan broarna, norra sidan ovanför klipporna med liten classic Silver Doctor. Mycket fisk som visar sig.
Ett hugg efter en halvtimme. Adrenalin! Efter ytterligare en kvart dunkade det på en till: några förvånade kraftiga ryck och sedan KRAFTEN! Den extrema KRAFTEN!
Kroken släppte dock efter kanske 5-10 sek. Jag blev inte besviken över en tappad fisk utan bara glad över att ha fått känna på den. Fiskade sedan ett bra tag utan känningar. Men imorgon blir det Silver Doctor igen.
Då Gästgiveriets eminenta restaurang stängde tidigt ikväll fick jag tyvärr besudla mig själv med pizza och öl till middag på haket på norra sidan.Inte kul, Men imorgon har Gästgiveriets restaurang normala öppettider! Hurra!!
Pensionärslivet är inte så pjåkigt trots att man understundom av nöd måste nedlåta sig till middag å pizzeria.
Lev väl!

Kommentarer

Postat av: Christer

Publicerad 2016-06-07 09:18:31

Det var trevliga nyheter med 2 påslag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela